Smartphone fotografie: Deel 1

Het begon met een enkele barst. Een maand en een Afrika-trip later was hij volledig om zeep. Mijn LG Nexus 5 was één gigantische barst geworden. Ik ging op zoek naar een nieuwe en koos de OnePlus 2. Daar begon mijn interesse voor smartphone fotografie.

Begin van mijn smartphone fotografie interesse

Blijkt dat dat machientje een geweldige camera heeft. Nu, na twee maanden en enkele weken, kan ik beslissen dat deze smartphone de juiste keuze was voor mij. Maar het is niet de bedoeling hier een review neer te pennen. Ik wil graag tonen hoe de foto’s er uit zien. Dit om te tonen hoe goed de camera is, en ook om na enkele jaren mijn fotografie-skills nog eens te oefenen. Verwacht je dus maar vaker aan blogposts als deze.

Window to the sky

Slow shutter speed landscape.

The flash

Night time selfie

Crack

Fred de babysit

That's no moon!

Amsterdam: Amstel rivier

2016-01-25 06.13.23 1

TB03 met weinig scherptediepte.

Welk camera of smartphone gebruiken jij voor het maken van foto’s? Gebruik je ook apps voor nabewerking? Laat het mij weten in de comments!

Subscribe to my mailing list to stay up-to-date

* indicates required
Posted in NL