Happiness, gratis geluk te downloaden

Happiness, gratis geluk te downloaden

Twee weken geleden had ik er genoeg van. Een hoop miserie in de wereld en een nummer waar ik twee jaar geleden aan begonnen ben dat nog steeds niet klaar was. Maar de puzzel was zo goed als klaar. De wereld had geluk en plezier nodig, en dit melodietje gaf dat exact weer.

De gratis download vind je onderaan deze blogpost in de soundcloud-widget.

Happiness for free

Aangezien er rond muziek al genoeg marketing is vond ik dat ik ‘Happiness’ gratis moest weggeven. Ik haat het als muziek hypocriet is. Zoals die keer dat Jessie J zong “It’s not about the Money”. Dat nummer had gewoon een gratis promonummer moeten zijn. Maar dat is naïef om te denken.

Ik vond het alleszins belangrijk dat ‘Happiness’ volledig gratis was. Zelfs geen like-wall om er toch maar ‘social media currency’ met te verdienen. Nee! Geluk is gratis en zal dat altijd zijn.

Een reminder

Hoe mooi zou het zijn als we echt kleine beetjes geluk gewoon gratis kunnen downloaden? Of krijgen in de winkel? Of gratis van mens-… oh wacht. Dat kan! Maar we zien het niet genoeg. Dit nummer is slechts een reminder. Verder wil ik duidelijk maken dat geluk in kleine dingen schuilt.

 

Deel je geluk dus met de wereld. Doe wat jou gelukkig maakt.

 

 

 

Wat denk jij van dit nummer? En vooral, wat maakt jou gelukkig in het leven? Laat het me weten in de comments.

Subscribe to my mailing list to stay up-to-date

* indicates required
Posted in NL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.