Doelen: 2016

De eerste maandag van het jaar, ook mijn eerste blogpost van het jaar. Ik kan bijna niet anders dan het hebben over 2016. En ik weet het, we zijn die resolutieblogposts beu. Daarom dat ik mezelf doelen stel, en geen resoluties.

Het verschil voor mij

Resolutie: Een gewoonte die je wilt aanpassen. Bv. Minder roken, meer lezen, gezonder eten.
Lekker vage doelen die je toch opgeeft.
Doel: Een meetbare activiteit waarvan je het behalen ook echt kan aantonen.

Maar eerst

Eerst even overlopen wat ik in 2015 al deed. Hoewel ik geen doelen of resoluties had heb ik toch wel wat om trots op te zijn.
– Zo speel ik geen Minecraft meer: Dat was trouwens het idee van deze blog. Meer daarover lees je in mijn post: Procrastination, ik bedenk later wel een titel.

– De release van mijn eerste EP ooit: In 2015 was het eindelijk de release van twee eigen nummers: Caribou en Musk. Meer informatie vind je in de blogpost: Caribou EP van Polar Sun.

– Ik ben op een avontuurlijke reis gegaan naar Namibië: Meer daarover lees je in de blogpost: Namibië 2015, een reisoverzicht en de foto’s.

Ik sport wekelijks (2x fitness en 1x zwemmen), eet veel gezonder dan ik vroeger deed en laat daarom 20 kilogram achter in 2015. Mijn tips: gewoon doen!

Dit was na 10 kilogram gewichtsverlies.

 

Doelen voor 2016

Muzikaal

– Twee EP’s afwerken en releasen met club muziek. Na Caribou heb ik de smaak te pakken. Maar nu ga ik voor meer dansbare muziek.
– Een EP met vijf nummers en zanglijnen: Ik ga zelf niet zingen, maar ben wel bezig aan een EP met muziek die niet persé om te dansen is. Het zal Polar Sun materiaal zijn. In 2016 wil ik het volledig schrijven, opnemen en producen. Het label wil ik ook al vinden, maar de release mag eventueel begin 2017 zijn.
– Een nieuwe band starten: Buiten DJ’en en producen wil ik ook live muziek brengen. Momenteel ben ik bezig een nieuwe band/duo op te starten. Meer nieuws komt zodra ik het heb. 😉
– 3 remixes maken: Liefst officiële remixes die worden uitgebracht. Je mag mij altijd contacteren als jij er eentje nodig hebt. 😉
– 5 DJ-sets spelen: Ik plak er even een getal op. Vijf echte sets, deelnames aan wedstrijden ga ik niet meerekenen.
– Om de twee maanden een Expedition: Om de twee maanden een nieuwe Expedition mixtape. Ze zullen zeker ook op deze blog verschijnen, hoe het hier dus goed in de gaten!

De laatste Expedition uit 2015.

 

Persoonlijk/sportief

– Meer lezen, meer optredens bijwonen en meer: Eigenlijk telt deze wel als een resolutie. Maar soms moeten we eens dingen door de vingers zien.
– De dodentocht meewandelen: Binnenkort begin ik met de trainingen. Het idee is natuurlijk de volledige 100km te wandelen. Maar ik ben bewust dat dat een hele opgave is. Ik ga blij zijn als ik de 50km haal.
– In heel het jaar 60km zwemmen: Dit geeft een gemiddelde van 1,15km per week. Dat zijn 23 baantjes in zwembad de Wezenberg te Antwerpen.

Blog

– Regelmatiger schrijven: In 2015 heb ik niet altijd even consistent geschreven. Dat ga ik in 2016 proberen wel te doen. Ik doe mijn best minstens elke maandag een blogpost online te hebben.
– Technische zaken bijleren: In 2016 ga ik meer leren over design, coderen en al die andere zaken. Je mag me altijd tips geven. 😉
– Beter leren schrijven: Wat sowieso al het idee was van deze blog.

Over een jaar krijg je natuurlijk een samenvatting van de behaalde doelen. Maar bezoek deze blog regelmatig voor updates.

Wat zijn jouw doelen voor 2016? Laat het mij weten in de comments!

Subscribe to my mailing list to stay up-to-date

* indicates required
Posted in NL