Caribou EP van Polar Sun: Een mijlpaal in het leven

Een mijlsteen in het leven: Caribou EP van Polar Sun

Een mijlpaal bereikt. In mijn leven dan. Een mijlpaal waar ik trots op ben. Een eigen release op een echt label, met echte remixes en te koop in echte (digitale) winkels. Misschien niet de droom van iedereen, maar wel die van mij.

Het verhaal van Caribou/Musk

Als je mij niet zou volgen op Twitter of Facebook: Ik heb gisteren een eigen EP gereleased, Caribou. Er staan twee eigen nummers en twee remixes op. De remixes zijn gedaan door (persoonlijke held) l’Equipe Du Son en Andrew Clarcke. Niet meteen de bekendste namen, maar wel topartiesten.
Aan het nummer ‘Musk‘ ben ik enkele jaren geleden beginnen werken. Niet dat het zolang heeft geduurd om het te maken. Het was meer een nummer dat om de zoveel maand wat bewerkt werd. Tot ik er in december 2014 genoeg van had. Het was klaar. Ik stuurde het door naar Silhouette Recordings en die wilden het uitbrengen. Er moest wel nog een B-kantje bij. Na twee weken bestond Caribou, en besloten we ineens daar de A-kant van te maken.

Een Twitter Q&A

Ik moet eerlijk zijn, ik had niet veel verwacht van Twitter en dergelijke. Ik dacht dat het mensen eerder koud zou laten. Maar de interesse was er, en het sprak zelfs sommige mensen aan. En dat vind ik hier heerlijk! Hieronder enkele vragen die enkele mensen van Twitter hadden.

Dit is zeker huge voor mij. Dit is iets waar ik zeker al van droom sinds ik 16-17jaar was. Het had eerder gekunnen, maar ik had me er niet zo gemakkelijk bij gevoeld als nu. Ik kan me inbeelden dat het voor veel artiesten zelfs niet meer speciaal is. Maar het is een ‘first’ in mijn leven.


Alle muziek (buiten de remixes dan) is door mij gedaan. Alles wat je hoort is trouwens met software gemaakt. Ik ben maar recent begonnen met mijn studio uit te breiden met hardware. Maar in de toekomst zal je echte analoge synths horen in mijn muziek. 😉

Feedback en recensies

 

Te koop bij

Mocht je overtuigd zijn en mij (financieel) willen steunen. Je kan de muziek streamen op soundcloud of kopen. Ik lijst even de populairste winkels op:
Itunes
Beatport
Google Play Store
Amazon
Juno Download

Liever luisteren via Spotify? Ook dat kan!

Laat me in de comments weten wat je van Caribou denkt. En laat weten als je ook recent een mijlsteen hebt bereikt. Of ga je er binnenkort één bereiken? Ik ben benieuwd!

Subscribe to my mailing list to stay up-to-date

* indicates required
Posted in NL

14 thoughts on “Caribou EP van Polar Sun: Een mijlpaal in het leven

  1. Fred top nummer dat je hier geproduceerd hebt. ‘t Is niet echt mijne (favoriete) stijl maar het smaakt wel naar een hitje om van te genieten op een strand met een lekker frisse cocktail binnen handbereik. Een beetje Ibiza-gevoel in België zeg maar. Doe zo voort!

  2. Proficiat met je werk. Het verbaasde mij hoe snel het overal beschikbaar was en ook dat Shazam het zo snel herkende. Uit interesse, zo een EP uitbrengen, moet je daar zelf geld in investeren (ik spreek niet over de tijd die je in de muziek steekt of het geld dat je aan hardware en software spendeert)?

  3. ik zei het al: ik ken echt niks van muziek 🙂 maar….. WAT N SUPER PRESTATIE!! Eentje om in te kaderen, te koesteren en het begin van ongetwijfeld nog veel en veel meer. Successs!! Mag ik dan een front row kaartje bij ‘t eerste optreden? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.