Papierfabriek De Naeyer: vervallen constructies

Op een terrein in Willebroek vind je enkele verlaten panden terug. Daar kan je als fotograaf je uitleven. In deze oude papierfabriek krijg je een mooie combinatie tussen natuur en constructies.

Op het terrein staan 3 panden waar je binnen kan fotograferen. Een oude langwerpige fabriekshal, een gebouw met verschillende verdiepen en een pand met enkele gaten in de vloer. Goed opletten waar je stapt dus.

Nauw en wijd

In de gebouwen heb ik verschillende keren gewisseld van objectieven. Met mijn 10-20mm lens kon ik de gebouwen breed in beeld brengen. Ideaal om de wijdse hal en de lege controlegebouwen vast te leggen. Maar ook mijn 28-300mm heb ik veel kunnen gebruiken. Er zijn genoeg details te vinden. De telelens is dan ook ideaal om deze te isoleren.

Foto’s: Papierfabriek De Naeyer, Willebroek

Welke locaties in België vind jij fotogeniek?

Subscribe to my mailing list to stay up-to-date

* indicates required
Posted in NL