Over Fred

Ik ben Frédéric, officieel dan, iedereen noemt me “Fred” of zelfs “Fredje”. Gebruik maar waar jij je het comfortabelste bij voelt. Ik ben 24 jaar jong en woon in Antwerpen. Je zal me veel vinden op sociale media waar ik mijn avonturen met je deel en regelmatig eens flauwe grapjes maak.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met fotografie, het maken van eigen muziek en het verkennen van binnen- en buitenland. Op deze blog lees je dan ook de verhalen van die drie activiteiten.

Fotograaf

Op reis, in het weekend en in het dagelijkse leven, ik ben steeds bezig met fotograferen. Of het nu met mijn trouwe Nikon D7000 is of mijn smartphone. Volg me dus zeker op de visuele sociale media.

Ruine in Parc des Oblats

Polar Sun

Sinds enkele jaren maak ik muziek onder deze naam. Dat ‘Polar Sun’ en ‘Paulussen’ fonetisch dicht bij elkaar liggen, is puur toeval. Ik maakte al enkele remixen en een eigen EP. De toekomstige releases zal je zeker op deze blog vinden.

Mixtape: All Vibe No Hype

Reiziger

In 2016 heb ik Berlijn, Kopenhagen, Genève en Tromsø bezocht. Of het daar bij blijft is nog een mysterie. Verder bezoek ik ook de Belgische steden regelmatig. De foto’s en herinneringen van al deze reizen vind je op deze blog terug.

Fred in Berlijn dag 5

 

Contacteer mij voor meer informatie!